onsdag 29. februar 2012

Februar på hell

Februar kom og gikk. 
Det har vært vinter og det har blitt vår.
Vi har vært på hytta, gått på ski, akt, bakt fastelavensboller, fyrt i den nye peisen, feiret valentines, syklet, og vært syke. Det siste i nåværende stund men vi satser på at mars blir mye bedre.

Februar har også vært en veldig spennende måned på blogg og interiørfronten. Jeg er en av 10 flote finalister i BoligDrøms konkurranse, Norges Drømmebolig! Akkurat nå ligger jeg faktisk på 2.plass! Surrealistisk... Har du enda ikke stemt så kan du gjøre det her.

 
post signature

tirsdag 28. februar 2012

Nytt på soverommet



Jeg var så heldig å få dette nydelige sengetøyet fra Georg Jensen Damask av mine svigerforeldre her om dagen. Det er bare helt nydelig. ♥ Både å se på og sove i. Ble inspirert til å gjøre noen små forandringer og vips så fikk soverommet en helt ny look. Mørkt og elegant. Skulle gjerne vist dere noen oversiktsbilder, men det hadde blitt i overkant realitetsblogging er jeg redd. Stabler med brettet tøy, et tørkestativ, og en seng som ikke er direkte nyoppreid... Nei, i dag er det bedre med detaljer. ;)

Sengetøyet er fra Duxiana.
Lilleprinsen likte det også. Han er hjemme fra barnehagen i dag også, men i dag er visst jeg i dårligere form enn ham. *snufs host*
post signature

søndag 26. februar 2012

Fineste Morten-min




 Fine strikkeklær går aldri av moten, og Marius-mønsteret er mer populært enn noen gang. 

God søndag!
Noen bilder av den mellomste godgutten min i dag. Morten er i full fart om dagen. Nå som snøen er borte har sykkelen kommet frem, og da er det bånn gass fra morgen til kveld. Akkurat nå bader de i stampen til naboen.
Ikke like mye tempo på den minste Huseby gutten i dag. Han har blitt syk så her er det sofatjeneste. Typisk at sola skinner fra skyfri himmel akkurat i dag, men vi gjør det beste ut av det og koser oss i sofaen med film, saft og teppe.



post signature

fredag 24. februar 2012

God helg!



Med muffins og tulipaner sier jeg goooood helg! 
 Jeg har akkurat hatt en date med småguttene. Popcorn og barne-tv er en god start på helgen. Nå har jeg snart en date med den store gutten min. Rødvin og armkroken er ikke dumt det heller.

 Ski, smågodt, solvegg, lek og late morgener er andre stikkord for helgen.
Liker!♥
post signature

torsdag 23. februar 2012

Blomster og barneklær

Tulipaner i potte. Lykke....kortvarig lykke.... Små søte lubne tulipanknopper den ene dagen. Lange overutsprungne tulipaner den tredje dagen. Det var gøy så lenge det varte.

I dag har jeg kost meg hjemme med guttene mine. Minstemann hadde litt feber i går kveld og var ikke helt i slag når han våknet i dag så da ble det hjemmedag på oss. Storebror ville også være hjemme så vi har lekt, bakt og kosa oss.
I kveld skal jeg på POMP deLUX arrangement. Er stor fan av de fine klærne. Særlig jentekolleksjonen. Hermine er str 134 og da blir utvalget av SØTE klær plutselig mye mindre. I stor jente avdelingen er klærne i overkant kule og tøffe for min smak... Hos POMP deLUX går alle klærne opp til str 152! Liker♥


post signature

tirsdag 21. februar 2012

Nytt smykke og nye briller


Her ser dere mitt nye favorittsmykke! Personlig, stilrent og vakkert. Det er fra Anettes namnsmycken. Hun har flere modeller du kan velge mellom. Personlig likte jeg godt denne enkle utgaven med navnene til mine 3 skjønne små.♥

Her ser dere smykket på. Jeg har valgt langt kjede på mitt. Jeg har forresten fått nye briller også. Som min datter sa, du ser ut som en lærer....en GAMMEL lærer. Fra barn og fulle folk er det noe som heter.... Men nå ER jeg jo faktisk lærer da, og ikke så ung lenger heller så da passer det jo fint. ;)

Ha en fortsatt fiiiiiiin tirsdag!
post signature

søndag 19. februar 2012

Bollesøndag!


Boller med krem, fastelavensris som guttene mine har laget og karnevalsbursdag hos lille frøken Roma.♥  En finfin søndag.  En finfin fastelaven.
Vi har bytterundtpåsengerprosjekt i dag. Lillebror har fått stor seng
 og vi er mildt sagt spente på legging i kveld.... Ønske meg lykke til. ;)


post signature

lørdag 18. februar 2012

Loftstua og lillesøstergratulasjon

Vi er enda ikke ferdig med rundturen i Huseby-heimen. I dag skal dere få bli med opp på loftsstua. Den brukes lite, i alle fall som stue. Som en forlengelse av lekerommet derimot... 
Tanken var at ungene kunne sitte her og se på tv, men de er ikke helt der enda. De trives best nede sammen med mamma og pappa. Kan tenke meg den vil bli mere brukt etter hvert som barna blir større.
I dag er lillesøsteren min 18 år! 
Hipp Hurra og gratulerer med dagen Silje vennen min! Gla i deg!♥
Tenk at det allerede er 18 år siden Ol på Lillehammer. Vi fikk vårt eget lille gull på den ene dagen da Norge ikke tok noen.♥
Kos deg i kveld!

“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.”

post signature

torsdag 16. februar 2012

Gule detaljer og påskestemning






Gult er en av trendfargene denne våren og fargen har vokst på meg det siste året. Det kommer nok aldri til å bli så veldig gult her hjemme, men noen detaljer sniker seg inn. 
Den stripete koppen i kahlerstil er fra Åhlens og kostet 29 kr. Til den prisen kan man tillate seg å være litt trendy. ;) 
Litt påskestemning er det jo også over gult, akkurat som disse bildene som vi tok forige helg på hytta.
Vinteren er fin!♥

post signature

tirsdag 14. februar 2012

Søtt, rosa og fotogent.


En mini-kake til min kjære, en oppmuntringsgave til en god venninne, kake til mine gode kollegaer på jobben og mase klemming på de jeg er glad i.
Det er valentine i Huseby heimen.
En ganske så vanlig tirsdag.



Markerer dere valentines day?

post signature

søndag 12. februar 2012


 Et aldri så lite pausebilde mens vi venter på våren.♥


Søndagskveld igjen! Vi har hatt en deilig helg på hytta med de to elsdste, mens minstemann har vært på mini-ferie hos mormor og morfar.
Vi har kost oss sånn som vi pleier å gjøre nåe vi er på hytta. Hytta er et sted for tradisjoner. Vi snakker ski, kvikklunsj, stigespill, pølsegrilling, badstu, graving av snøhule, ullsokker, kakao og hyttebok. 
 Uansett er det alltid litt godt å komme hjem. 
Nyter siste rest av morsdag med sjokolade og brus og ønker alle sammen en fin ny uke!


post signature

torsdag 9. februar 2012

Rundtur på gutterommet.





En tur innom mellomstemanns rom i dag. Et av mine favorittrom i huset med takvindu som gir masse lys. Noen favorittdetaljer fra Mortens rom er:
*stolen fra min gamle barneskole.
*Gangetabellplakaten fra Sukkerdryss.
*lekebiler og mikkemus plakat fra pappaen var liten. Plakaten ble visst i sin tid kjøpt i Disneyworld.
*Expedithyllen til oppbevaring av leker. Genialt!
*sengen som min bestefar har laget.

Stjerneteppet på gulvet får jeg ofte spørsmål om. Det er fra Pappelina. 

Til slutt vil jeg si tusen takk for alle de gode ordene deres i forige innlegg. Dere er så søøøøøte!♥ 
Blir heilt forlegen som mi seier her nede. ;)

post signature