onsdag 31. oktober 2012

Knask eller knep!




   

Knask eller knep!

Det er det det handler om i dag. Det vil si, mest knask.  Utkledning og bøtta full av all slags godt som man får spise så mye man vil av på en onsdag!
Pynte litt må man jo også gjøre. Google printables halloween så dukker det opp mye spennende. Billig og enkel moro om du liker å klippe og lime litt. :) 

Halloween har utvilsomt kommet for å bli, og det er bare å la seg rive med.

Happy Halloween alle sammen!


mandag 29. oktober 2012

Heldige meg

God morgen!

Morgenkaffe og fru Huseby med helt nytt skjerf i dag. Det var jeg så heldig å vinne hos en av mine favorittblogger  KROnPRINSESSENE! 
Jeg elsker det allerede. Tusen tusen takk.♥
Skjerfet er sponset av nettbutikken Thelma & Molli.  


onsdag 24. oktober 2012

Er du en planlegger?


Det er jeg. Jeg skal ikke skryte på meg å være grundig organisert og nøye planlagt på alle arenaer og i alle situasjoner, men når det kommer til en ting skal det ikke stå på planleggingen...

JUL!

I denne lille notisboken finnes det allerede nå lister over hvem som skal få hva, ønskelister, lister over nettbutikker jeg skal handle fra, liste over hva jeg skal bake, hva jeg skal lage, hvordan jeg skal pynte og ikke minst en liste over hvilke lister boken inneholder...
Sært. jeg vet...
Jeg sliter litt når det kommer til å overføre listene ut i faktisk handling, for selv om jeg er god på på planlegging så er jeg ikke fullt så god på selve gjennomføringsbiten...
Ja ja, jeg koste meg i alle fall med å skrive listene :)


fredag 19. oktober 2012

Enda mer stue




Mye sofakrok fra meg om dagen men jeg var en liten tur på Ikea i går og med meg hjem ble den sorte og hvite puten og gull-lysestaken. Litt forandring ble det og enda litt mer høststemning.

Planen var å ta noen fine bilder av denne lille karen i sin nye genser fra Polarn o.Pyret som vi kjøpte for gavekortet jeg vant hos den fine bloggen Myke minutter for en liten stund siden. Men han er rett og slett bare ikke så veldig fotogen om dagen. Snur ryggen til og geiper så fort han får en sjanse. For ikke å snakke om frisørskrekken som begynner å bli litt belastende. Hvis noen vet om frisører som tvangsklipper, eventulet legger ungene i narkose før de klipper, så rop ut!

Min kjære er i London i helgen for å se sitt elskede Tottenham spille så jeg er alenemamma noen dager. Kjenner at det er litt ekstra godt å kjenne kveldsroen senke seg over huset akkurat i dag.
Ha en god helg du også.

onsdag 17. oktober 2012

sort og kobber








Jeg lovet dere jo bilder av det fine fatet mitt fra Kremmerhuset. Akkurat det stua mi trengte akkurat nå synes jeg.  Matchende lysglass måtte jeg også ha. Jeg innrømmer glatt at jeg nok lar meg påvirke litt av trendene for akkurat kobber er det ikke lenge siden jeg aldri trodde skulle komme inn i mitt hus igjen. Blir brystpanel, dekorbord og tørkede roser det neste? I så fall, man skal aldri si aldri...

Nederst ser dere det nye skapet mitt fra en annen vinkel. 

Jeg og minstemann har kost oss på bytur i dag. Kjørt buss og kjøpt bursdagsgave til min gode venninne som fyller år i dag. Hurra for Karin!

mandag 15. oktober 2012

Nytt skap i stua

Et nytt skap har fått plass i stua takket være finn.no.
Jeg har lenge ønsket meg et gammelt lintøyskap her, men ettersom drømmeskapet aldri dukker opp så synes jeg dette var et godt alternativ. Vurderer å bytte beslag og håndtak, samt male det, men enn så lenge så er det som det er. Det gjorde seg med en sort kontrast i min ellers så lyse stue.

Vi har hatt en super helg i Oslo med 40 års feiring og verdens beste tapas, sushi og chamagne til lunch og litt shopping. Jeg fikk blandt annet med meg et kjempestilig sort og bronsefarget fat fra Kremmerhuset (ja jeg blir litt sort/ hvit på høsten). Det skal jeg vise dere i morgen.

fredag 12. oktober 2012

Kjøkkenbilder




  
Jeg byr på noen kjøkkenbilder i dag. 

Brrrrr, i dag var det frost på bakken når vi gikk til barnehagen. Men med vinterjakken på og fyr i peisen så er det helt ok. 
Helt ok er det også at det er helg igjen. I morgen skal jeg og Jarle til Oslo. Overnatte på hotell og feire min svogers 40 års dag - UTEN barn! Som for de fleste småbarnsforeldre så er dette en luksus som ikke skjer for ofte. ;)
God mat, litt shopping, vin, sove lenge og ikke minst en biltur uten lyden av barnefilmer på DVD, 100 spørsmål om vi snart er fremme og 15 tissepauser! Lykke.♥

Ønsker alle sammen en trevlig helg.
 
 

torsdag 11. oktober 2012

Stjerner på gutterommet


Stjerner blir jeg liksom aldri helt lei. I alle fall ikke på gutterommet. Disse oppbevaringsboksene er fra Søstrene Grene.
Snart åpner Søstrene butikk her i byen også og det har jeg ventet lenge på! De har jo ALT!
(Nei jeg er ikke sponset, bare entusiastisk... ;)

Hei, jeg heter Hanne Mette og jeg liker billige saker... Ja ja, vi har alle vårt.

Ha en finfin dag!


tirsdag 9. oktober 2012

Kosemoseoverdose

Ja det blir ikke mer kosemoseoverdosete enn det her altså. Stearinlys, kaffe, sjokolade og årets første juleblad!  Også på en helt vanlig tirsdag!
Jada, det er bare oktober og alt for tidlig og alt det der men det får så være, jeg er offisielt i gang. I alle fall på det mentale plan. ;)
Koppen og lykta er 2 favoritter fra Kremmerhuset akkurat nå. 
Jeg liker sorte detaljer og spesielt på denne tiden av året.



lørdag 6. oktober 2012

Lørdagskveld

Bare innom for å ønske alle de fine leserene mine en fin lørdagskveld. Jeg har en liten vin og kino date med en god venninne så nå er det bare å finne frem de høye helene. :)

Kos dere!

fredag 5. oktober 2012

Fredagsbilder og fotospørsmål



Peace and love and that friday feeling. 

Prinsessa mi kommer hjem etter en uke i Tyrkia og det skal bli sååååå godt å se henne igjen.
Mellomstegutten min blir borte enda et par dager. Han koser seg på ferie hos snille besteforeldre.


 Savner deg gutten min. 
Jeg får stadig spørsmål både på mail og i kommentarfelte om hvilket kamera og redigeringsprogram
jeg bruker.
Det er veldig hygelig at så mange liker bildene mine. Jeg elsker å ta bilder men skulle gjerne gått på kurs for å lære mer. Jeg er nemlig skikkelig selvlært amatør, og lærer gjennom prøving og feiling. 
Det hjelper med et godt kamera. Jeg elsker mitt Canon Eos 550D. Det er et brukervennlig og veldig greit kamera for hobbyfotografer. Jeg har bare standardlinsen 18-55 mm og det kan bli litt lite. Flere objektiv står høyt på ønskelisten. 
Når det gjelder redigering så bruker jeg fremdeles Photoscape som er et gratisprogram med mange muligheter. 

Har du også Canonkamera og noen gode fototips på lur? 
Jeg blir veldig glad for gode råd og innspill. :) 

Fiiiiin fredag alle sammen!

onsdag 3. oktober 2012

Drømmebad?



.
 Kanskje ikke, men det er i alle fall veldig praktisk. Badet vårt fungerer som kombinert bad/ vaskerom og går i hvitt og brunt. Innredningen er fra Kvik. 
Jeg liker det enkle og moderne når det kommer til bad men en bitteliten feminin dillekrok har mor fått til smykker og parfyme. Oppbevaring er også viktig og kurven fra Ikea rommer masse hårbøyler og stæsj, og med et håndkle på toppen er det ingen som ser rotet. Medisinboksen fra Claes Olson er jeg også glad i. Nå er plaster og paracett alltid lett tilgjengelig.

Det er kanskje ikke noen oase, men det handler jo om forventninger.
Som småbarnsmor så er jo det å få lov til å dusje alene som SPA å regne...

Månedens utfordring hos nib er altså "Drømmebad" og her er det bare å drømme seg bort i de lekreste baderom.


15 interiørbloggere spår høstens beste kjøp



 
Gull er jo det nye sølv så her er noe av det jeg ønsker meg i høst. Litt hverdagsglam liker vi. :)

1. Telysholdere med gull fra Bloomingville
2. Strikket pledd fra H&M Home
3. Pute med paljetter i gull fra H&M Home
4. Gullkopper fra Pols Potten

Jeg er i godt selskap og her kan du se hva flere av favorittbloggerene mine liker denne høsten.




mandag 1. oktober 2012

Velkommen oktober

September kom og gikk.
Det har vært høst, jeg har blitt et år eldre, vi har spist eplekake, tent stearinlys og fyrt i peisen. Vi har hatt besøk, vært på tur og jeg har vært syk. Sånn raskt oppsummert...

Velkommen oktober. ♥
Måtte det blir en god måned.