onsdag 28. april 2010

Så utrolig hyggelig at så mange hadde lyst til å være med på giveawayen min! Moro! Skulle ønske jeg hadde mange flere premier å gi bort.

Nå er konsollbordet ferdig. Jeg har lite erfaring med å pusse opp ting. Og jeg er egentlig alt for utålmodig til å få det til ordentlig. Finnes det noe kjedeligere enn å se maling tørke eller? Og det skjer alltid noe tull. Flue i malingen, ting som renner og tommel i halvtørr bordplate. Men selvgjort er velgjort og jeg er stolt som bare det over det fine bordet mitt. Ikke sant det ble fint snille mannen min? ♥ Kan jeg ta salongbordet nå?

Kurven (les minstemanns klatrestativ) og fat er fra HomeCottage.

Hvor ble det fantastiske vårværet vi hadde i går av? I dag regner det som bare det. Ja ja, om ikke annet er det bra for plenen ikke sant? Grønn og frodig plen vil vi jo ha. Lille propell har hatt en sove-er-for-pyser-natt og angerer litt på det i dag. Ingenting er gøy og mamma er dum så jeg tror vi finner frem støvlene og tar oss en liten trilletur.
Ha en fin dag alle sammen!

Jeg hadde forresten store problemer med å legge ut bilder i dag og måtte bruke gammelt redigeringsprogram, noen flere eller er det bare her hos meg?

Stor klem fra Hanne Mette


14 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det ble! flinkis:)
  Ha en flott dag! her har EJ 40 i feber etter siste vaksinen for en uke siden...

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så flott bordet ble! Og nydelige bilder du viser. Ha en fin fin dag

  SvarSlett
 3. Heisann! Det ble jo kjempefint :) Kjenner igjen alt som ALLTID skjer når man maler noe... Alltid en flue eller en utålmodig fingertupp på malingen.. ;)
  Jeg lengter også etter det skjønne været som var i går... Men, som du sier, dette er bra for plenen. Vår er snart like irrgrønn som naboen sin :-) Jippi! Men du, dere flyttet inn i nytt hus for en stund siden, eller hva? Har dere gjort noe med hekk/gjerde? Vi er midt i diskusjoner med hverandre og med nabo om hva vi skal velge... Synes det er vanskelig!!

  SvarSlett
 4. Konsollbordet var kjempefint...
  Jeg kjenner meg veldig igjen i uhellene som oppstår når man maler - og i tillegg ser jeg ut som om jeg har tømt malingspannet over hodet - så mannen får fnatt hver gang jeg skal til med å male... Gøy når man er ferdig, og resultatet ble bra!

  Ha en fin dag i regnet.
  Klem,I

  SvarSlett
 5. Det ble lekkert! Du er flink! Jeg skal skryte til mannen på jobb, så får du sikkert male salongbordet også ;-)

  Ha en fin dag, tross regnvær...
  Her er det feber, perling, knekkebrødbaking og klesvask som gjelder...

  Klem Karina:)

  SvarSlett
 6. ååå så utrolig flott bordet ble! Ja er veldig enig, ingenting er så utrolig kjipt som å vente på at malingen skal tørke!!!

  Kjenner jeg gleder meg veldig til home & cottage åpner. Det fatet ditt var kjempe flott og passet veldig bra sammen med kurven/klatrestativet. De har fått inn mange store flotte kurver på Kid nå så nå har jeg gått til innkjøp av en som jeg benytter som vedkurv.

  Ha en fin dag i regnværet!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Så kjempefint konsollbord. Virkelig flott!!

  SvarSlett
 8. Hei igjen, ja den hagekabalen er litt vanskelig... Tror det blir en løsning med gjerde til naboen og thuja på andre siden... Samme her. Jeg vil gjerne ha gjerde, og mannen vil ha thuja.. Det er ikke sånn supernøye for meg, kjenner at jeg får viljen min på så utrolig mange andre ting, men det er naboen vår som under ingen omstendighet vil ha thuja.. ;) Jaja, det skal ikke være lett! Personlig synes jeg thuja-hekker kan være pene jeg da, hvis de stelles fint, og ikke blir sånn fjonete.. Er vel smaragden som er finest?

  SvarSlett
 9. Så fint bordet ble:) Godt for plenen ja:) Vi hadde oss en lang tur i regnet. Det hølja!

  SvarSlett
 10. Det ble jo kjempelekkert!! Sånt bord kunne jeg også tenkt meg, er ikke helt fornøyd med det jeg kjøpte for en billig penge for en stund tilbake..

  Kos dere på tur!

  Straks på vei hjem fra jobb, hente snuppa i barnehagen så er det rett på bading :)

  Klem

  SvarSlett
 11. Hei..så fint det ble altså. Er så lekkert med hvitt og kurv! Bare å fortsette da..Driver å maler om dagen jeg og, og det tar så altfor lang tid. Tørker jo hvertfall ikke i dette været. Men godt for hagen er det, så det kan vi glede oss over! Ha en fin og regnfull dag! Klem

  SvarSlett
 12. Så fint kurven og fatet vårt gjorde seg sammen med ditt fine, nyoppussede konsollbord!

  SvarSlett
 13. så fint det ble.
  jeg er også altfor utålmodig til å pusse opp/male møbler.
  det går aaaaltfor seint.

  SvarSlett
 14. Det ble kjempefint og prikken over i-en må jo helt klart være knotten - lekkersmekker.

  Ja - er det ikke herlig med trøtte unger:-) Her har det takk og pris vært en GOD dag for alle og i morgen kommer pappa hjem:-)

  Stor klem til deg også!

  SvarSlett