tirsdag 4. mai 2010

I dag hadde jeg planer om å blogge litt fra hagen. Der blomstrer engelske granium og hvite margeritter i pottene. Det lenge ønskede ovliventreet mitt er pent plasser utenfor døren, huset begynner å bli hvitt, hagemøblene er på plass. Puter, pledd og lykter gjør det koselig i teltet og jeg er i skikkelig snart-sommer-modus. 
Helt til jeg ser at det SNØR!!!!! Nei vet du hva, jeg legger inn protest! Den legger seg ikke og det blir jo ikke noe av det, men det er prinsippet ikke sant. Jeg bor på sørlandet og vi er i mai mnd altså

Hermine har fått stol til skrivebordet sitt. Og jeg slapp å tråle loppemarkeder etter den ettersom den har vært mormor og bestefar sin! Jeg har bestemt meg for å ikke male den. Synes den er søt med den slitte og rustikke looken. ♥ 
Ha en fin tirsdag. Jeg skal bare kose meg inne. Etter trening krøp jeg inn i min myskosekjole og stømpiks og koser meg med varm kaffe og teppe. Nyter sovetiden til misten mest mulig for det er jammen ikke mye avslapping og ro når han er våken for tiden. :)
Klem
post signature

15 kommentarer:

 1. I know. Veldig festlig. Det snær her og :( Legger seg riktignok ikke, heldigvis, men likevel: SNØ!!?? I mai? Nei takk.
  Vel, håper å se bilder fra hagen din snart igjen da :-) Klem

  SvarSlett
 2. Kan fortelle at på østlandet legger snøen seg... og det har blitt MYE! 4.mai - virkelig?? Jaja, det eneste vi ikke får gjort noe med er været - men det er jo lov å irritere seg over det allikevel :) Her ligger også Lillemann og sover, så da har mor anledning til å blogge litt og drive med kreative prosjekter :)

  SvarSlett
 3. På vestlandet er det strålende vær!!:) Leopold sover sjelden om dagene så det er ganske intenst;) Blir gøy å se bildenen dine fra hagen:)

  SvarSlett
 4. Nydelig blogg du har! :) Hit kommer jeg igjen! :) Nyt dagen!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Her i Singapore skinner solen som vanlig, men om en uke sitter vi på flyet hjem... Så været bør bare bli bedre. Vi reiste fra snø i februar, og jeg vil IKKE komme hjem til snø (bor i Sandnes..). Nyyydelige puter (jeg er puteGAL) og en helt perfekt nostalgisk stol!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Skriver under på protesten jeg og..Jeg som også skulle ta noen bilder til idag, før jeg skulle vise frem uteplassen...særlig...Nei, kose oss inne får vi gjøre. Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 7. Så nydelige puter du har :-) Og stolen var kjempefin som den er ja :-)

  SvarSlett
 8. perfekt stol da!!
  og så vårlige og fine puter og pledd....
  uff... snø ja. heldigvis har ikke vi det. ikke noe vårtemp her heller. dritkald vind. vi må jo få godvær nå!!!!
  ha en god kveld
  klem

  SvarSlett
 9. Tilogmed på østlandet snødde det idag!! Nei, vettunåhva!

  Nydelige puter du har, og så skjønn stol da :)

  Klem

  SvarSlett
 10. Men i Gudbrandsdalen der har det ikke snødd i dag:-) MEN kald vind, så sola fikk ikke varme nesetippene våre likevel. Nydelige puter du har, skjønner du gleder deg til å plassere dem i hagen:-)

  Godt å høre at det er kaos rundt andre middagsbord også. Barna våre er jo nesten akkurat like gamle:-)

  ha en fin kveld, vennen! Blir mer og mer glad i bloggen din!
  klem

  SvarSlett
 11. nydelig look på den stolen!

  SvarSlett
 12. JA det var litt av en nedtur å se at det SNØR for trodde virkelig at vi var ferdig med det og at våren var kommet for å bli.... Men håper det blir bedre utover uka....
  Herlig look på stolen, skjønner godt du lar den være som den er.... herlig
  klem victoria

  SvarSlett
 13. Hei:)
  Nydelige tekstiler og den stolen var kjempefin!
  Og som katteelsker la jeg selvfølgelig merke til den morsomme teksten :)

  Kjersti

  SvarSlett
 14. Stolen var kjempe flott og er så enig så enig -denne trenger ingen ny drakt!! Herlige farger på puter og teppe.

  I dag stråler sola igjen og himmelen er blå. Så protesten din er nok hørt. (:

  Ha en strålende dag. Klem

  SvarSlett
 15. Hjsan! Hoppas att du får ta lite hagebilder idag. Här skner solen och jag hoppas att det plötsliga snöfallet igår var det sista före sommaren! ;-) Ha en strålande dag. Kram Alexandra

  SvarSlett