onsdag 19. mai 2010

Vakkert!

Å bli mamma var som å få hjertet plassert i hånden.Kjærligheten er tilstedeværenede og synlig hele tiden, samtidig som man aldri får glemme hvor skjørt det er. Jeg ble plutselig klar over hvor mye jeg hadde å tape...
Lille vakre gutten min! 3 dager igjen av permisjonen min. Et kapittel avsluttes og vi tar fatt på nye. Babytiden er snart slutt men du har bare så vidt begynt å utforske verden. Så mye du skal lære, så mye du skal oppleve... 
Mamma er visst litt sentimental i dag. Sånn er det å være mamma noen ganger... 

Denne vakre buketten kom Hermine hjem med i helgen. Ingen kan gjøre ugress til skjønnhet som ei lita jente med musefletter og fregner på nesa.

 Ønsker alle en kjempefin dag! Jeg håper denne dagen blir bedre enn gårsdagen... Marius klarte å smitte meg nemlig.
post signature

13 kommentarer:

 1. Ja forstår at det er litt vemodig nå som permisjonen din snart er over. Tiden flyr og lille Marius vokser for hver dag som går. Ønsker deg god bedring og en fin dag. Nyt de siste dagene av permisjonen.

  Og ja buketten var jo bare kjempe flott! flotte farger og ekstra gøy når det er en liten barnehånd som har plukket den.. Junior kom hjem med gule "villtulipaner" i går. Han er alltid kjempe stolt når han kommer inn døra med blomster. Jeg har observert noen liljekonvaller nede i veien her -så i dag tror jeg rett og slett jeg også skal plukke litt blomster.

  Klem

  SvarSlett
 2. Snufs:)
  Nydelige gutten og som jeg kjenner meg igjen i det som du skriver.

  Nyt de siste dagene!

  Søte blomster fra Hermine:)

  Håper dagen din blir bra.

  Stor klem

  SvarSlett
 3. ja..det er jammen stort å få være mor.
  stakkars som ble smittet.

  SvarSlett
 4. Skjønne ord ja... Så sant, så sant... Er ganske spesiell den tiden man går hjemme med de små. Helt magisk! Og vakkert bilde. Litt sånn "klar for nytt kapittel" han og, ser det ut som ;-) Nydelig! Kose deg de siste dagene!

  SvarSlett
 5. Det var noen gode beskrivende mammaord! Det er akkurat sånn det er! Jeg har bare litt over en måned igjen av min permisjon. Jeg får litt hetta av å tenke på hvor fort året har gått. Jeg følte akkurat jeg var gravid med førstemann og nå har jeg to små gutter, ikke babyer... Men det er vel sånn livet er. Skulle ønske det gikk ann å stoppe tiden! Nyyt de 3 siste dagene med lillegull!

  SvarSlett
 6. å så fint du skriver!!
  kjenner meg veldig igjen i det du skriver eg også!
  Me og er på eit avsluttande kapittel. gutten min skal begynne i barnehagen 1 juni, så kjenner følelsen du har idag:)

  Ha ein fin dag du også:)

  SvarSlett
 7. har FULL forståelse for det du skriver! husker at jeg var ganske så sentimental jeg også.. så rart å på en måte gi litt "slipp" på de, enten til en dagmamma eller i barnehagen :) plutselig blir de så store..

  kos dere masse masse de siste permisjonsdagene!!! :) snart er det sommer, og kanskje dere skal ha litt ferie? og da har du iallefall det å se frem til :)

  stor klem!!!

  SvarSlett
 8. Hei Vennen!
  Aah, for et nydelig innlegg, jeg ble virkelig rørt. Tenk at permisjonen straks er over, det minner meg på at jeg bare må nyte å nyte hver dag som går og ikke tenke på morgendagen! For et fantastisk bilde, som beskriver alt du skriver.

  Ser ut som dere hadde en flott 17. mai feiring også, nydelige bunadskledde barn!

  Ha en fin dag vennen ♥
  Klem

  SvarSlett
 9. Godt skrevet, og nydelige bilder. Tulla mi er 8.5 mnd nå, og jeg har jobbet tre uker, det er uvant, men da koser jeg meg ekstra med henne når jeg kommer hjem. Ellers er jeg så heldig å jobbe 75%, så noen fridager med henne på hverdagene blir det:-)

  Lykke til med oppstart med jobb igjen.

  Maritklem

  SvarSlett
 10. Må nesten få si at selv om jeg er ferdig med permisjonen så skal jeg ikke ut i jobb enda. Er foreløpig arbeidsledig, men håper jo ikke at det er for så lenge. søker jobber og krysser fingrene i alle fall. Jarle har permisjon frem til august så lillegutt blir hjemme en stund til.

  SvarSlett
 11. fint innlegg!! fantastisk å være mamma:)
  skjønn gutt og skjønn bukett:)
  klem

  SvarSlett
 12. Hei vennen. Herlig bilde av Marius og fint innlegg:-) Tida går så fort, dagene er for korte, nettene er for korte.. Hadde en herlig ettermiddag i dag, Husbonden er hjemme pga den vonde ryggen min, så vi grillet og var en skikkelig familie! Husbonden bruker jo å være i Oslo tirsdag - torsdag. Guttene var ute med dart og såpebobler i stedenfor barnetv. Slike stunder har vi ikke de dagene Husbonden er i Oslo, da må jeg jo være inne for å legge snuppa. En ting er at de små "babyene" våre vokser til, men de står ikke i ro de eldste heller.... Hmmm - vi må åpne alle sansene våre og nyte....innimellom kaoset:-)

  Klem klem

  SvarSlett
 13. Så koselig skrevet. Kjempefint innlegg må jeg si. Ja, nå går dere over i et nytt kapittel, men det blir bra det og. Nyt de siste dagene.
  Klem Elizabet

  SvarSlett