søndag 27. juni 2010

Bursdagsfeiring

I dag har vi feiret den skjønne gode 4 åringen vår sammen med familien. Hagefest i det nydelige sommerværet. Kjempe koselig!
Nå er fruen sliten og forspist men fornøyd med dagen. I morgen blir det barneselskap med ungene i gata. 
Det er i morgen som er selve bursdagen men jeg tviler på at det blir særlig mye tid til blogging da så jeg benytter sjansen til å skryte av godgutten i dag.
,
Ha en fin kveld! 
post signature

9 kommentarer:

 1. Åå, ser superkos ut!! Så herlig med utebursdag i godværet :) ♥

  SvarSlett
 2. Så trivelig da! Flott bord du har dekket. :) Slike utebursdager er vel topp!

  SvarSlett
 3. Så koselig pyntet med markblomster♥ Kjempe greit å ha hage selskap, og bursdagsbarnet såg veldig fornøyd ut han også:)
  Ha en trivelig uke:))
  Klem!

  SvarSlett
 4. What a beautiful natural decoration!Love it!!Anja

  SvarSlett
 5. Hei vennen. Gratulerer med gutten i morgen. Vi har også feiret 4-åring i dag og har endelig kommet tilbake fra en liten bloggpause...

  Ha en kjempefin dag i morgen:-)

  Klem & kos

  SvarSlett
 6. Klart du må vise fram den flotte gutten! Hipp hurra for fire-åringen! Nydelig hagebord og pådekning! Herlige bilder :) - og takk for melding hos meg :) Klem.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med gutten din!! Deilig tid å ha bursdag på. Deilig å ha det ute...det vil du merke godt etterhvert når hele klassen skal i bursdag..hehe..har 2 bursdagsgutter i juni, så jeg vet det.. Herlig pynta bord også! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 8. Hei Hanne Mette
  Kom over bloggen din via en annen, og likte meg så godt her at jag la meg til som følger :) Gratulerer med gutten i morgen, og nydelig pyntet med markblomster!!! Ønsker deg en flott dag, klem fra Mette

  SvarSlett
 9. koselig selskap og nydelig gutt=) dere er best!

  SvarSlett