torsdag 30. september 2010

september og en liten oppsummering


God formiddag!
En liten oppsumering av september i bilder. 
September sånn ellers har vært en hektisk mnd. Møter her og der og mange hverdager. 
Men september har også vært innekos, stearinlys, nydelig vær og nye utfordringer.

Bloggen fyller 1 år i disse dager
Det første halve året var bloggen en innadvendt interesse som jeg delte med et lite utvalg nær familie. Etterhvert har jeg beveget meg ut i blogglandia. Fått øynene opp for alle de fantastisk kreative, flinke og gode jentene her ute. Fotointeressen har tatt av og det er utrolig koselig å oppdage at det begynner å bli mange besøkende her på bloggen min også.
Det gir meg noe å kunne være til inspirasjon og glede for andre.
Dere er så flinke til å legge igjen hyggelige kommntarer og jeg blir glad for hver eneste en. Uten dere hadde ikke bloggingen vært det samme.

Tusen tusen takk alle sammen! 
post signature

15 kommentarer:

 1. Hei! Så kjekt innlegg, det kunne vært meg. Jeg begynte også litt sånn for meg selv i all stillhet og delte kun bloggen med venner og familie, men etterhvert ble det en egen blogg for familie og en for min store lidenskap. Jeg føler jeg har fått et interiørblogger-nettverk nå. Å dele sin interesse med så mange andre kjekke jenter der ute er bare så flott! Så deg forresten på facebook, skal vi bli venner? He he... Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei,
  utrolig hyggelig å ha oppdagt bloggen din altså.
  Du er så flink og har mange fine bilder.
  Ha en flott siste septemberdag.

  Klem T

  SvarSlett
 3. Bloggen din hører til mine absolutte favoritter. Synes du er kjempeflink & til stooor insirasjon!! Gleder meg til å følge deg også neste bloggeår !
  Ha en fin dag, Klem, Line

  SvarSlett
 4. Alltid koselig å få kommentarer fra deg også!! Du er flink til å følge opp...:-) Bloggen din er et must for meg og, med lyse delikate farger og nydelige bilder. Keep up the good work! Ha en strålende dag!!

  SvarSlett
 5. Jeg føyer meg inn i rekken her - du er virkelig en av mine favoritter. Av mange grunner - du tar kjempefine bilder, liker stilen din, liker deg og så er vi i samme stuajson med 3 små gull på ca samme alder. Jeg vet at hverdagene dine kan være nokså like mine innimellom og det er godt å tenke på, om du skjønner.

  Glad jeg fant deg & blir glad hver gang du poster et innlegg ♥

  Ha en strålende flott dag. Klem

  SvarSlett
 6. For en herlig collage! Har ofte tenkt på å gjøre det slik, siden det jo blir en del bilder i løpet av en måned... Vakkert var det.

  Gratulerer med 1 åringen! Du har virkelig fått til en råflott og veldig inspirerende blogg. Absolutt en av mine favoritter! Og når vi i tillegg har fått god kontakt, er det en fryd å følge deg:)

  Ha en fin dag da!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 7. Føyer meg i rekkene med dem over.. Du har en nydelig blogg, som jeg er innom omtrent hver dag:)

  Og gratulerer med 1års dag i disse dager;)

  Ha en fin dag.

  camilla

  SvarSlett
 8. Flotte bilder og gratulerer med 1-årsjubilet, kjære du! :)

  Bloggelysten har gått seg vill hos meg, men satser på å komme sterkt tilbake snart. I mellomtiden er jeg innom noen herlige blogger og hilser på :)

  SvarSlett
 9. Hei vakre!

  Herlige, glade bilder som alltid! Blir alltid så glad av å komme inn hit. Så hipp hurra for bloggen, både fordi den er 1 år, og fordi jeg håper den kommer til å gjøre meg glad i laang tid fremover:)

  Tusen takk for herlige kommentarer inne hos meg i det siste. jeg blir så glad, og får så dårlig samvittighet for at jeg ikke har hatt tid til å kommentere noen andres blogger. Du vet sikkert hvordan det er. Noen ganger bare eksploderer det på jobb, og man har plutsleig tusen prosjekter gående samtidig. Gleder meg litt til å få hodet over vannet igjen:)

  Er forresten hektet på Zumba nå. For en lykkepille av en treningstime. Herlig:)

  Ha en nydelig dag i solen!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med et år som blogger! Selv er jeg helt ny, så det blir spennende å se hvordan jeg vil tilpasse meg etterhvert..

  Bloggen din er kjempefin! Du gjør en strålende og inspirerende jobb:) Fortsett sånn!

  Klemmer

  SvarSlett
 11. Bloggen din er kjempe koslig å besøke. Koser meg hver gang her inne hos deg!

  Disse månedlige collage dine er så utrolig fine. Herlige duse og lyse farver. Og bildene dine blir bare bedre og bedre. Utrolig hvordan fotoinnteressen blomstrer hos oss bloggere...og det er så herlig!! Ikke trenger du være proff forograf for å ta gode bilder!!

  Ønsker deg en nydelig dag vennen :)
  Gleder meg til å følge deg videre!
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 12. Hei kjære deg!! Gratulerer med 1 års dag i disse dager, du har en flott blogg.. Absolutt en av mine favoritter.. og så er du så flink å kommentere innleggene mine, og da blir jeg så gla!!!

  Klem

  SvarSlett
 13. Som i likhet med mange andre her er du en av mine favorittbloggere, og jeg foler paa en maate at jeg har faatt en ny venninne selv om jeg boor paa andre siden av verden. Rart hvordan man kan bli glad i mennesker bare ved aa lese bloggen deres:)
  Du gir masse av deg selv, og det er det som gjor bloggen din saa koselig.
  Gratulerer med 1 aar, Hanne Mette. Haaper det blir mange fler!

  Forresten en veldig herlig september-collage du har laget. Den er delikat og koselig - noe som jeg onsker deg inn i neste mnd ogsaa!

  Stor klem fra Nina

  SvarSlett
 14. GRATULERER med ett bloggeår! Du har en kjemeflott blogg som jeg gleder meg til å besøke hver dag:D

  Nydelige septemberbilder også, ser ut til at det har vært en strålende måned! Håper oktober blir like bra, med koselige, mørke høstkvelder:)

  Hils tvilling-Rudolf;)

  Klem, Marte

  SvarSlett
 15. Så gøy, gratulerer med et år :)

  Nydelige bilder som vanlig - du e go! Flink fotograf og flotte motiver.

  Takk for koselig kommentar hos meg :) Nå er det vel ikke så lenge til du også får din egen lønning igjen (da sees vi nok i byen ;)

  Ha en flott helg!
  Klem Marit :)

  SvarSlett