onsdag 6. oktober 2010

Litt mer fra stua

Vi har flyttet sofaen til en annen vegg og tatt på det brune trekket. Det brune flosseteppet har egentlig ligget på i loftsstua men har kommet ned som en overgangsløsning til vi får kjøpt nytt teppe. Vi klarer bare ikke å bestemme oss. Lyst flosseteppe, sisalteppe, rye???? 
Som jeg skrev i gårsdagens innlegg så er alt veldig midlertidig i stua. Både sofa, bord og trekket på stolen jeg viste frem i går skal byttes ut.  Det funker greit men er ganske slitt og ikke helt min smak selv om det var perfekt da jeg kjøpte det for 6 år siden. Vi klarer heller ikke bli helt enige om hva vi skal ha på veggen over sofaen.

Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det. Det er lett å se seg blind på sitt eget hjem. Noen ganger føler jeg at jeg blir så fokusert på det jeg ønsker meg og det vi ikke er ferdig med enda at jeg glemmer alt det fine vi faktisk har og at vi har det veldig koselig. 
Noen som kjenner seg igjen?

Jeg ønsker alle sammen en veldig fin onsdag.
Jeg har planer om å være effektiv. Trening, te, blogging og sofakos unnagjort så da er det bare de 20 kjedelige tingene på lista igjen. Puh...

post signature

13 kommentarer:

 1. Kjenner meg veldig igjen i hva du skriver. Jeg føler det virkelig slik fordi vi ikke bor i vårt hus. Sofa ++ er også kjøpt for rundt 6-7 år siden og vi har forandret litt stil. Eller JEG har forandret litt på hva jeg liker. Men så tenker jeg at med 3 barn og 2 katter kan det kanskje være greit å bare ha de møblene en liten stund til. Sofaen vår kan man ikke skifte trekk på og den er ikke ren;-)

  Vær skikkelig flink resten av dagen da snuppis:-)

  Regnklem fra Lillehammer♥

  SvarSlett
 2. Det ble super koselig i stua,og om møblene ønskes bytte ut kjære deg,og man kan se seg blind så husk:
  Du og dere gjør atmosfæren og huset til et nydelig sted,god stemning,vakre bilder på veggene og i mine øyne det flotteste hjem..med eller uten ny sofa!!!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble;) Håper dere blir enige om hva som skal over sofaen;)Tror det er lurt å ta tiden til hjelp- plutselig faller alt på plass;) Jeg er veldig svak for sisaltepper- storebror har tårnby-teppet fra ikea på rommet sitt- og det liker jeg veldig godt- selv om det avgir litt rusk. Jeg hadde et ullteppe fra ikea og etterhvert fant jeg et mystisk hvitt pulver under teppet...Jeg drømmer om et flott rosekelimteppe- men de er dyre...Så flink du er som trener;) Håper du får en fin dag videre;)

  SvarSlett
 4. Hei,

  Har nettopp oppdaget bloggen din. Flotte bilder og et trivelig hus du har.

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 5. Hei:)

  Oppdaget bloggen din i avisen i går;)
  Kjempekoselig blogg og et flott hjem!

  Hilsen Astrid

  SvarSlett
 6. Skjønner hva du mener, men man kan jo ikke vært fullt oppdatert hele tiden, det må da være kjedelig (!?). Synes dere har det innmari fint jeg! Høst er herlig! Her er det godt over 20 grader... men nydelige høstfarger:)

  Kos deg og vær effektiv nå da hihi.

  Klem

  SvarSlett
 7. Dere har det så fint i stua. Deilig atmosfære!! SÅ flink du har vært i dag da med trening & alt. Gleder meg til å komme i gang med den slags snart jeg også!! takk for innlegg på min side. Enig med deg... det var tider da man bare kunne shoppe det man ønsket for så å leve på havregrøt, makaroni & ketchup resten av mnd.. hehe. Men ville ikke byttet bort familielivet med det uansett. men jeg må stadig klype meg selv i armen når jeg tenker på tidligere shoppingvaner, og hvordan ting har forandret seg. nå kjøper jeg alltid det beste og dyreste til guttene først ( altså..kjøper ikke det dyreste, men ser ikke på prisen der hvis det handler om å holde seg varm, tørr etc...for de små), før meg selv.... Heldigvis er det godt & ikke minst gratis å drømme litt om ting man ønsker seg, og da er det så gøy med alle bloggene & alle de fine tingene som kan beskues rundt om!! Ha en kjempefin dag!! Klem, L

  SvarSlett
 8. Hanne Mette, du er så god! Jeg blir så glad av dine herlige kommentarer og din tilstedeværelse. Du er unik. Ønsker deg også en fantastisk onsdag. Jeg får besøk av gode venner og skal nyte en kveld med italiensk mat og god vin. Vi snakkes :-)

  God klem fra meg

  SvarSlett
 9. What beautiful cushions and the lantern is great!
  Have a nice day,
  Yvonne

  SvarSlett
 10. Ha, kjenner meg veldig godt igjen og det er veldig synd egentlig. Dessverre ser man seg alt for fort blind paa sitt eget hjem.

  Syntes forresten ogsa det er veldig vanskelig med tepper. Siden jeg hele tiden liker aa bytte farger paa puter og andre smaating, vil jeg gjerne ha et teppe som passer til alt mulig. Har for tiden et hvitt flossteppe, men syntes det faktisk blir litt "kaldt" naa paa hosten. Syntes det er fint med stripete, men vet ikke helt om det passer inn :)

  Syntes dere hadde faatt en veldig varme og lun stue naa, og jeg det er kjempefint. Liker saa godt de varm-rosa putene til det brune.

  Haaper du faar tid til og slappe av litt i kveld ogsaa :) Jeg skal faa besok av ei venninne i kveld, saa det blir kos...

  klem fra meg

  SvarSlett
 11. Du har det så FINT!! Så lurt å ha to trekk til sofaen og kan bytte fra sommer til vinter. Det var veldig fint med det rosa til det brune.
  Masse fine innlegg her under, flinka! Jeg sliter med å holde følge med dere alle.. blir ikke tid til blogging før etter barnas sengetid:)

  Håper du får tid til å nyte kvelden:)
  Klem fra Vivian

  SvarSlett
 12. Kjenner meg så godt igjen. Man blir liksom gående å granske sitt eget interiør, og har litt lett for å bli misfornøyd. I sær frem til april når jeg gikk hjemme i fødselspermisjon ble jeg gående mye hjemme og granske...det endte med at en del møbler ble solgt på Finn;-).
  Det er også hos oss stuen er litt midlertidig, men nå har vi bodd her i 5 år, så det er kanskje på tide at det blir litt mer permanent, men så var det denne smaken da, den endrer seg stadig...

  God uke videre til deg og dine, Maritklem

  SvarSlett