mandag 29. november 2010

Årets "adventsstake"  fra Huseby-heimen. 
Brett, kubbelys, kongler og et par fine julekuler. Enkelt og greit.

Jeg lever 11 mnd i året i den villfarelsen at jeg har kassevis med julepynt. 
At jeg absolutt ikke burde kjøpe mer for jeg har aaaaalt for mye.
At jeg er en skikkelig juledame som forvandler huset sitt til et inferno av engler, nisser, glitter, fluesopp, reinsdyr, kuler, lys og fjas. Jeg bruker tid på å bekymre meg for hvor jeg skal ha både det jeg liker og det jeg egentlig ikke liker men må ha fremme likevel fordi det er liksom det man må da liksom...

Men det er helt til desember faktisk kommer og det er på tide å finne frem disse berømte julekassene. Saken er nemlig den at kassene mine er skikkelig slunkne... Det er nemlig bare noe jeg troooor. I virkeligheten er jeg jo bare sånn passe begeistret for julepynt og det kommer jeg på hvert år på denne tiden. Levende lys, stjerne i vinduet, granbar, røde epler og et par fristende kakebokser på kjøkkenet så er jeg egentlig nokså fornøyd.
Joda, jeg har noen skjeve smånisser, et par falne engler og en snømann med hodet på snei, men det er ingen problem å få plass til dem i et hjørne. Det er faktisk plass til mer.

I år tror jeg jammen meg jeg skal kjøpe meg litt julepynt på januarsalget.
Hvis jeg ikke allerede har lullet meg inn i villfarelsen igjen og glemt at jeg egentlig trenger det da...

Ha en strålende kveld!
post signature

12 kommentarer:

 1. He he, trur det er mange i den gaten som har julepynt som de egentlig ikkje liker men som de må ha fremme:)

  hos meg blir det ´Less is more´i år også:)
  Er fornøyd med det:)

  Lykke til med pyntingen:)

  Klem Beate

  SvarSlett
 2. Sånn følte jeg det i år også, tittet nedi boksen og lurte på om det faktisk ikke var mer nedi der, men neida..men jeg tror jeg heiv mye i fjor. Koselig med litt nytt og da. Jeg liker å kjøpe noe spesielt hvert år, så det er ekstra koselig å finne det fram. Ha en koselig kveld!!

  SvarSlett
 3. God idè, det tror jeg jammen jeg også skal!
  Problemet mitt er at jeg hver januar er skikkelig drittlei alt som har med jul å gjøre, og ler rått av alle damene som hamstrer julepynt på salg... får kanskje slutte med det... ;-)

  Ha en fortsatt super mandag!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 4. Tidene og smaken forandrer seg som regel ogsaa - Alltid greit med litt nytt naar salget kommer i jan.

  Adventstaken var jo veldig koselig da. Kongler er alltid bankers :)
  klem Nina

  SvarSlett
 5. haha.. sånn er det her også.. tror jeg skal kikke litt i år og finne noe fint

  SvarSlett
 6. Så enig så enig. Jeg har faktisk "pyntet" til advent ved å ta bort ting jeg. Kanskje det er fordi jeg skal ha plass til "mer" etterhvert, men jeg er i grunnen fornøyd med friske blomster, levende lys, og en liten dæsh her og der. Jeg tror iallefall ikke jeg overpynter!

  Nå fryser jeg - det er 20 blå ute og kaldt kaldt. Tror jeg snart skal krype ned i en...kald dyne.

  Blir forresten glad hver gang jeg leser innleggene dine - de er så feelgood. Klem klem

  SvarSlett
 7. Koselig adventstake! Jeg er nok veldig lik deg der! Gleder meg til å få opp "all"'pynten, å så er d jo egentlig veldig lite etter at jeg de siste årene har gitt bort mer enn jeg har tilført... Litt har jeg fått opp, men litt fargeløst ifølge min mann:) men jeg liker det fargeløst jeg da;) tihi!

  SvarSlett
 8. Vakre bilder av finfin pynt! Jeg er så "heldig" å ikke ha feiret jul hjemme før og dermed ikke har skaffet med aaaaaalt for mye julepynt, hihi, så jeg har litt å gå på. Skal kjøpe litt rødt i dag, fikk en følelse av at julen manglet litt etter å ha pyntet med hvitt, zink og natur... Men skal vente til januar med de helt store innkjøpene.

  Ha en fin uke videre!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 9. Enkelt og vakkert;)
  Jeg kjøper ofte pynt på tilbud- og nå har de jo begynt med salg allerede i romjula!!
  Ellers så har jeg faktisk gitt vekk endel julepynt i år- synes det er greit å ikke ta frem all verdens- og for meg kommer mye av julestemningen med blomstene som hører julen til- og ikke minst treet;)
  Men noen nye innkjøp blir det jo- hvert år;)
  Håper du har en fin dag!!

  SvarSlett
 10. Så enkelt og flott, akkurat passe! :) Har ikke mange kasser jeg heller, så iår skal det komme noen få nye ting og litt mer på januarsalg. Har plan om det hvert år, men 'glemmer' det! Hehe

  Håper dere har det fint, koselig å ha deg på facebook!

  GOODKLEM

  SvarSlett
 11. Skjønner hva du mener. Er nok litt slik her også. Er nok ganske moderat med julepynten her i huset. Pakkekalender, hvite svibler, stjerner i vinduene samt et par engler her og der... ja og en maileg julegris flytter inn i sofaen hver jul. Den er kjempe søt.

  Tror ikke de blir de største julepynt innkjøpene her nei. Fin adventsstake du har -kongler og hvite lys, enkelt men veldig flott!!

  Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 12. kjempefin adventsstake!! enkel og flott!
  er litt lite motiverende å kjøpe julepynt i januar. men er jammen lurt. kan jo gjøre mange kupp. her er det slik at jeg mener vi har altfor lite pynt, mens mannen mener vi har aaalt for mye..;)
  god kveld
  klem Kristina

  SvarSlett