Stemorsblomster er ikke bare fine i grøftekanten eller i en vase på bordet. De er også kjempefine som kakepynt! Naturell smaker de egentlig ingenting, men de er veldig dekorative og helt ufarlige å spise.
Man kan også kandisere dem. Det har jeg lyst til å prøve. Fremgangsmåten finner du her.
Synes disse passer perfekt til 17.mai. Snart kommer storesøster og en venninne hjem fra skolen og da blir det muffinspynting. Ikke med ostekrem og stemor, men med joooooosa melisgasur og strøssel i fine farger.
Ha en finfin dag!
Disse var nydelige :)
SvarSlettOg tipper de er deilige å spise!!!
Godt tips!!
klem fruhaugen
Det var nydelige muffins!!
SvarSlettDe muffinsformene var kjempe søte - kan jeg spørre hvor du har fått tak i dem?
Herlig nasjonalfølelse :)
Ønsker deg en fin og jooosa ettermiddag!
klem carina
De var nydelige ♥ Vakkert med den lille blomsten;))
SvarSlettMen hvilken oppskrift har du brukt på toppingen, den så jo bare så goood ut;))
Klem Line
nam!!! :o) Klem J.
SvarSlettMuffins passer jo til alle anledninger og disse var virkelig flotte! Blomstene var bokstavelig talt prikken over i'en :-))
SvarSlettOj, for noen flotte muffinser
SvarSlettjeg må få meg sånn pyntedings
til å lage så fine krusseduller
på toppingen altså ...!
Ha en fin kveld, klem til deg ♥
They look so yummi!!!Hughs Anja
SvarSlettNei å nei så skjønne, også med matchende muffinsformer på toppen av det hele. Så herlig *lol*
SvarSlettHåper du får en fin helg søte du :)
mmmmmm, disse så kjempesnadder ut. Hos oss blir det bånn gass hele 17.mai da 4.klasse har ansvaret for tilstelningen på skolen. Får ta det igjen neste år med koselig pynting og herlige muffinser. klem Helen
SvarSlettwow vilka ljuvliga små konstverk/ Johanna
SvarSlett