lørdag 25. juni 2011

Klart for 5 års dag!




 

Det begynner å bli klart for 5 års dag i Huseby heimen. 
I morgen er dagen for feiring med hele familien.
Friske farger og sydlandsk stemning er tema og det ser ut som om værgudene er på vår side også så dette blir koselig.
Jeg har kost meg med å lage pom poms i dag. Martha Stewart har en veldig grei forklaring her. Mine ble slettes ikke så fine som Martha sine. Jeg rev papiret her og der og de ble litt skjeve, men de gjør seg godt på avstand. ;) Silkepapiret kjøpte jeg på Søstrene Grene.

Som jeg skrev i forige innlegg så skulle jeg lage cake pops. Jada, det så veeeeeeldig mye lettere ut enn det det er, det skal jeg love dere. Alt gikk fint til de skulle dyppes i sjokolade... Pinnen falt av, sjokoladen ble for varm og klumpet seg, konditorfargen ble grønn istedenfor blå og fru Huseby hadde sjokolade i håret. Ja ja, jeg puttet dem i muffinsformer, kaller det konfekt og konstanterer at cakepops ikke er min greie. Man trenger ikke kaste seg på ALT som er nytt heller...

Tirsdag skal han feire med guttene i barnehagen og da blir det Star wars, pølser og Toro-muffins. Det enkle er ofte det beste...

Mange misunnelige tanker går til jentene på glansdagen i dag. Tipper dere koser dere MASSE! Gleder meg til rapporter og bilder når dere kommer hjem.



post signature

13 kommentarer:

  1. Hei! Du klarer å friste, fikk lyst på kake og muffins med en gang! Herlige sommerlige farget! Lykke til med bursdagsfeiring og gratulerer med bursdagsbarnet! Ja, de koser seg nok på glansdagen... Vi tar det igjen neste år. Gleder meg også til å få referat m bilder fra glansdagen :) ha en fortsatt fin kveld! Klem c.

    SvarSlett
  2. Her kommer man i sommerstemning ja - helt klart! Mange fine innlegg du har hatt i det siste - koste meg med en liten oppdatering her hos deg nå. Her har Sebastian hatt skolefri en uke, han har vært på fotballskole og storkost seg♥ 4 arbeidsdager igjen og så er det sommerferie i 4 hele uker - gleder meg. Håper jeg kommer i skikkelig bloggmodus. Kos dere med fering av Morten i morgen.

    God klemmer

    SvarSlett
  3. Gjennomført og flott, som alltid hos deg!
    Slike pomponger tror jeg at jeg også skal prøve meg på til neste bursdagsselskap! Så dekorativt!
    Lykke til med bursdagsfeiring! Kos dere masse!!:)
    Klem!

    SvarSlett
  4. herlige flotte farger og sier som Marta, alltid gjennomført lekkert. Lykke til imorgen og kos dere en hel haug. Star Wars er alltid en slager her i huset også:-)

    SvarSlett
  5. Ser ut til å bli en fargerik og fin bursdag! Vi skal feire 5års dag neste helg, så jeg takker for inspirasjonen :) Ha ei flott helg!
    Heidi

    SvarSlett
  6. HELRIGE farger ♥
    Så flink du er og lage stemning;))
    Cake pops ser veldig enkelt ut ja, men det er vel ikke det da... hihi, takk for advarselen, jeg kan nemlig IKKE bake!! Tror jeg holder meg til Toro muffins jeg da;)

    Ha en fiiiin feiring i morgen;)

    Klem Line

    SvarSlett
  7. ser jo helt perfekt ut!!!
    kos dere!!

    klem beate

    SvarSlett
  8. Deilige farger! Håper dere får en fin feiring!
    Digger pompongene!! HEIA Martha!!!

    Klem

    SvarSlett
  9. Så fint du har gjort i stand og pyntet. Det ble sikkert en heidundrendes flott feiring!
    Ha en skjønn søndag kjære deg :)
    Goklem Marie

    SvarSlett
  10. Så herlige farger og fin pynt; du har en superheldig 5-åring i hus! ;-)
    Og cakepops smaker helt sikkert like godt i muffinsform!
    Kos dere med feiring i dag!

    :-)

    SvarSlett
  11. Håper dagen og feiringen har vært fin i dag.
    Vi har iallefall hatt en fin sommerdag her i Krs.
    Herlige farger og flotte pom poms. Moro å prøve noe nytt selv om det ikke alltid blir som planlagt:) Synes de var fine som konfekt.

    Ha en fin uke!! Klem Vivian

    SvarSlett
  12. Takk for tips om hvordan lage pom poms, jeg er veldig fan av Martha Stewart :) Mht cake pops, så har jeg ikke prøvd å lage det, men tenkte å prøve brownie pops, som er enklere (bare små browniebiter) men samme fancy effekt hvis man pynter dem, tenker jeg ;) Ha en finfin ukestart!

    Hilsen en fersk blogger :)

    SvarSlett