torsdag 15. september 2011

Kaker fra i fjorNoen reprisebilder fra eplemuffinsbaking i fjor på denne tiden. 
Har planer om å bake eplemuffins i dag også, men med tanke på hvor mye annet jeg også har planer om å gjøre i dag, så safer jeg altså med noen bilder fra i fjor.

Godt å høre at det er flere som kjenner seg igjen i hverdagstankene mine i forige innlegg. Å blogge handler ofte om å dele de positive og inspirerende øyeblikkene, men det betyr ikke at livet kun består av dette. Ikke i Huseby-heimen i alle fall! Akkurat nå er det 2 års trassen som preger hverdagen vår. Minstemann er av den ekstremt bestemte typen. I løpet av en hektisk time før barnehagen har jeg foreksempel:
*sittet på han og tvangspusset tennene hans...
*Tvangspåkledd ham etter en halvtime med overtalelser og pedagogisk riktige metoder...
*Funnet en ny genser etter at han har kledd av seg genseren jeg har jobbet i en halvtime med å få på...
*Bestukket ham med sabeltann på tv for å få et kvarters ro...

Ønsker alle sammen en aldeles strålende hverdag!
I morgen er jeg tilbake inspirert og harmonisk igjen. :)
post signature

11 kommentarer:

 1. Uff, ja SKJØNNER hva du mener...
  Slik hadde vi det med nr 2. Og minste jenta er straks 15 mnd! "Takk" for at du minnet meg på hva vi har i vente hi, hi.
  Nydelige bilder som alltid.
  Håper dagen og 2-åringens trass går seg til ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Hærlig :D Husker nå hva jeg har i vente ;) Anniken fyller 2 år 21. sept. :D ikke blitt ekstrem enda...men det kommer nok ja...
  Håper ettermiddagen din blir roligere :D
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Kjenner meg sååå igjen! Minstemann på 21 mnd er litt trassig, men ganske lett å avlede og dermed få til det man skal. Storesøster på fem og et halvt kom ganske sent i trassalderen, men jammen er hun der ennå! Morgenene her er et kapittel for seg, puh. Selv har jeg planer om gulrotmuffins i helgen, men har også mye annet på to-do-listen ja ;) Ha en tipptopp torsdag! Klem

  SvarSlett
 4. Koselige bilder, gjør ingenting at de er fra i fjor:) Den blåbærkaka ser fristene ut, den må jeg prøve! Liker det som er enkelt og raskt:))

  Hektiske hverdager og trassige unger - det er vel det som er livet:)) Ha en fiiin dag!

  Klem:)

  SvarSlett
 5. Haha - høres ut som min minstemann på 18 mnd som høylydt protesterer når han får på "feil" lue og jakke når han skal ut....for ikke å snakke om den evige "tannpusskampen"...puhhh....godt han er en gladgutt sånn ellers:-) Lurer litt på hvor du har fått de pappmufinsformene fra?

  SvarSlett
 6. ELSKER høstens eplefristelser:)

  SvarSlett
 7. Nydelig - fikk vann i munnen!

  Nei du er jammen ikke alene om å ligge flatet ut på sofaen når mørket kommer. Det er hektiske dager for alle, oss også. Nå er det siste innspurt før bryllup og avreise mandags morgen. Puh - og lærer aldri å være ute i god tid! Haha ;)

  God torsdag vennen!

  KLEM

  SvarSlett
 8. Hverdagene.. De er virkelig der selv bare med ett barn og hemmahusfru her i gården! Kjenner meg igjen:-) Elsker bildene dine og faller rett inn i fin høstmodus av å titte på. Kanskje jeg skulle bakt litt med epler.. Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Kjenner meg igjen ja, her er me over småbarns trass, men har ein som snart er tenåring... Lover deg at det er utfordrande nok, skjeldan har eg vore SÅ dum ;) Og så tergar han meg, den knallen... Og sløv som berre tenåringsgutar kan være *gje meg styrke*!! Ellers så går kvardagane unna ja, enno no har me voksne rett og slett den luksusen at me får tid for oss sjølve når me er ferdige med middagen og om det ikkje er fotballkamp eller andre logistikk utfordringar :) Det kan du gleda deg til, det er herligt! Eg lovar ;)

  Klem Eli

  SvarSlett
 10. Mmm deilige eplemuffins! Likte så godt de firkantede formene!
  Ikke så lett med trassige barn. Hjelper så lite å lese i bøker at trassen er et sunnhetstegn...
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 11. Jeg ler... "sittet på han og tvangspusset tennene..."
  Her var det akkurat som om jeg skulle skrevet det selv. To-års trass ja!! Og i tillegg har han begynt å våkne hver natt...

  Fine bilder, jeg husker de fra i fjor... tenk tida går så fort.. og plutselig er trassen over:) hihi..

  SvarSlett