onsdag 4. januar 2012

På tide å rive huset!Heldigvis ikke huset vi bor i (selv om de prøver så hardt de kan noen ganger...) Men denne gangen snakker jeg om pepperkakehuset! Dere husker kanskje min frustrasjon over melis som rant, sukker som brant og et hus som ikke akkurat ble som jeg håpet det skulle bli? Det fikk som fortjent til slutt. Fullstendig kondemnert.
Men nå har jeg lovet barna på tro og ære at neste års hus, det skal ha godteri på seg for dette var visst ikke noe særlig godt. Jeg ser den altså, jeg gjør det...
Ha en fin onsdagskveld!

7 kommentarer:

 1. Hihi.. Herlig. Her ble husene knust idag også. 3 biter hver, så var det ikke så godt lenger.. ;) Det morsomste var vel selve rivingen. :)

  Ha en fin kveld. Klem :)

  SvarSlett
 2. Å stakkars små - fikk de ikke godteri på pepperkakehuset? Hva slags mor er det? Ble kanskje ikke så bloggbart da eller? Bare tuller - vet at disse gullungene får godteri så det holder og denne typen hus smaker jo pyton og er helst til pynt likevel.
  God kveld til dere i åsen.
  Hilsen mamma

  SvarSlett
 3. Herlig! Husknusing er jo så gøy, selv om huset smaker mindre godt etter mange uker i fri luft!

  Her ble pepperkakehjerter tatt ned fra vinduet, men både Lykke og jeg var nødt til å smake litt. Den firbeinte var mest fornøyd med smaken.

  Ellers har jeg kost meg med å lese litt om deg i Boligdrøm i dag. Spennende med videre innlegg fra deg. :))

  SvarSlett
 4. Hihi, koselig innlegg!! Du har så skjønne gutter, så gromme!!:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Hehe, var nok stor stas ja:)
  I år lagde vi ikke pepperkakehus, trodde ungene var for store og ikke ville bli med... men DEN har vi fått høre av minstemor på 12 år:)
  Så neste år har pappa'n lovet et kjempestort et... vi får se da vøtt:)

  SvarSlett
 6. Gøy å knuse hus! Kan jo være enig at det ikke smaker så veldig godt med harde seigmenn og "gamle" nonstop. Det ble ikke noe pepperkakehus på oss i år. Tror nesten ikke vi har rørt pepperkakene vi bakte og så iherdig pyntet heller.

  Klem Ninni

  SvarSlett
 7. Helt herlig med etter jul kos! Tror nok mine små er store nok til hus i år, men det er heldigvis en stund til! Ha en fortsatt flott uke!

  SvarSlett