lørdag 12. mai 2012

Tips til festbordet


Jeg byr på litt borddekkingsinspirasjon i dag.  Kanskje noen tips til 17.mai?

I dag har jeg vært en liten tur på gjenbruksbutikken, og der fant jeg noen nye asjetter til samlingen min. Jeg er namlig svak for blå og hvit porselen og det finnes jo så mye gammelt og fint. 
På loppemarkeder og brukthandler har de gjerne en av den og to av den, men jeg synes godt man kan mikse litt så lenge de går i samme farger. Jeg ser for meg et stort festbord med massevis av gammelt blått og hvitt porselen.♥ Samlingen er ikke så stor enda, men det kommer seg. 
Den nederste telerknen er fra Vieux Luxemburg serviset mitt, de to øverste er dagens bruktfunn fra Figgjo og PP. Sommerfuglklypene er fra Upstairs.
Jeg må visst pusse sølvtøyet mitt til 17 mai også ser jeg... ENDA en ting til den allerede ganske lange listen...Jeg venter på at de to eldste trolla mine skal sovne før jeg går ut og holder min kjære mann med selskap. Han har vært superflink i dag. Malt terassegulvet, et strøk til på hagebordet og nå har han begynt å grave hører jeg. Gode lyder.♥
Jeg kan nesten ikke vente til gulvet tørker slik at jeg kan få opp hagestua, møblene, plante, dille og ta bilder av det til dere selvsagt. ;)
 Ha en fin lørdagskveld.

post signature

10 kommentarer:

 1. veldig koselig borddekking :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for veldig hyggelige ord :)) smil fra Jeanette

  SvarSlett
 3. Skjønne blå tallerkener <3
  Nyt resten av helgen! Klem til deg :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig! Mix & match er jo topp:-) gleder meg stort på dine vegne til kos i hagen. Lucky you:-) god søndag fineste du! Klem Cecilie

  SvarSlett
 5. Så fiiint! Minner meg om at jeg også må begynne å forberede bordet til den tradisjonelle 17.mai frokosten, som i år skal avholdes hos oss. Midt i eksamenslesing og oppgaveskriving er det kjekt å få litt inspirasjon hos andre :)

  SvarSlett
 6. Nydelig..!!!
  Å mikse bruktfunn er ikke bare fint, men unikt, personlig og vakker!
  God søndag!
  Klem carina

  SvarSlett
 7. Bare absolutt fantastisk.
  Fine innlegg som alltid.
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 8. Nydelig dekket:)
  Blått og hvitt poselen er nydelig ♥
  Kjempelurt og mixe bruktfunn slik, gjør jo ingenting at det ikke er likt nei, så lenge fargene matcher:)

  Ha en fin fin søndag, kos dere med jobbingen ♥

  SvarSlett
 9. Så nydelig fint!! Enig med deg - så lenge fargene matcher har det ikke noe å si at tallerknene ikke er av samme serie/merke. Egentlig er det finere når noe bryter.
  Ha en flott søndag!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett