mandag 23. januar 2012

Orientalsk i stua Jeg var så heldig å vinne selveste julaftensluken i kalendergiveawayen til Kremmerhusbloggen! Jippi, favorittbutikken min jo!
Premien var et gavekort noe som passet meg helt perfekt siden jeg har ønsket meg denne store orientalske lykten lenge. Passer fint inn med de sorte detljene jeg har i stua mi for tiden.Er ekstra svak for kontraster og sorte innslag om vinteren. Kremmerhuset har fått inn masse fine nyheter nå. Lysglass med øyestikker fikk også bli med meg hjem, pluss et par småting fra salget da. Nå kan man virkelig gjøre et kupp. Nesten gratis når det er halv pris av rød pris! Skal nok vise dere en annen dag.

Gåsunger mens vi venter på våren må til. Det har vært en stusselig vinter så langt, men akkurat nå er det snø og vi nyter det så lenge det varer.

Har tidligere fått spørsmål om oppbevaringsboksene mine i sølv, de er fra Bohus.

Ønsker alle sammen en strålende ny uke!

17 kommentarer:

 1. Jeg er også svak for orientalske detaljer for tiden :) Heldige du som vant hos fine Kremmerhuset da. Ha en fortsatt finfin ukestart! Klemmer

  SvarSlett
 2. Den lykten er smashing!!
  Heldige du som vant gavekort ja, det er alltid stas:)
  FLOTT i kroken din ♥

  SvarSlett
 3. Åååh. Du er heldig som vant så fin lykt. Nydelige bilder. :)

  Ha en fin uke du også. :)

  SvarSlett
 4. Heldige deg! Veldig fin lykt:) Klem Julie

  SvarSlett
 5. Så heldig du er- den var nydelige. Så noen veldig flotte lykter før jul- de ble solgt i resepsjonen på et hotel- og var i rustet metall, de var litt for dyre til at jeg kjøpte dem. liker også kremmerhuset- men det er ingen butikk der jeg ferdes til vanlig.

  SvarSlett
 6. Heldiggrisen!:) Nydelig lykt, stilig!!
  Ikke særlig vinter å skryte av her heller - is og skarre...
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. For en flott gevinst, og et meget godt valg av lykt! Kjempeflott blogg du har, første gang jeg titter innom. Men her kommer jeg mer enn gjerne tilbake! NÅ skal jeg titte litt bakover i arkivene dine..;)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 8. Så gøy at det var du som vant! Vel fortjent. Kan tenke meg at det ikke var vanskelig å bruke opp gavekortet der nei, de har jo så mye fint. Syntes utvalget er ekstra bra om dagen fakstisk! Veldig fin lykt du har plukket ut :)

  God kveld i stua! Her det det duker for "Tid for Hjem" :)

  klem Nina

  SvarSlett
 9. For noen herlige bilder.. Fin fin lykt! :)
  Fin fin kveld til deg til
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 10. Endelig kan jeg få lagt inn en og annen kommentar til deg igjen. Håper alt står bra til i åsen - det gjør det her. Tenker ungene koser seg i snøen. Koselig lykt Hanne Mette. Vi sees snart.
  God kveld til dere alle fra mamma

  SvarSlett
 11. Liker godt litt orientalsk innslag i interiørert, har selv en lignendes lykt og de er fine! Liker generelt alt jeg ser på bildene hos deg i dag også....God kveld!

  SvarSlett
 12. Heldig du!
  Kjempe flott å vinne gavekort i favorittbutikken!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 13. Heldiggris!! Den er virkelig nydelig den lykten altså! *vil også ha* Har bladd meg gjenom mye av bloggen din nå og blitt kjempe inspirert!! Legger meg til som følger og gleder meg til mere nydelig bilder fra deg :o)

  SvarSlett
 14. Kjempe flotte bilder og den premien var midt i blinken må jeg si:-)
  Pent og ryddig med de sølvboksene, de likte jeg veldig godt.
  Ha en super dag :-)

  SvarSlett
 15. Hurra! Grattis med å ha verdens fineste lykt :)
  Jeg er såå glad i den selv. Samme hvor den flyttes, er den like fin!

  Klem
  -Amalie

  SvarSlett
 16. Congrats on your win. So nice to meet you just found your beautiful blog so happy I did. I have enjoyed looking around and I'm now following you, wonderful to meet new friends. Hope you find a spare minute to visit me sometime follow back if you like. I’m looking forward to keeping in touch.

  Always Wendy

  SvarSlett