fredag 22. januar 2010


Fin fredag!
Mannen har reist til Hemsedal for å stå på ski i helgen og jeg savner ham allerede.
Det snør og blåser ute så ungene orker ikke være ute mer enn en liten halvtime så i dag koser vi oss inne. Leker over hele huset, smuler nok under bordet til å mette en hel landsby, banan i håret, perler under sofaen og barnemusikk på full guffe! Tjohei!
Gleder meg allerede til å synke ned i sofaen og nyte stillheten sånn i halv åtte tiden i kveld...
I mellomtiden lager vi lykter av babymatglass og gamle perlekjeder. Synes de ble ganske søte og ungene synes det var moro.

Jeg kommer nok sterkere tilbake i kveld tenker jeg!
                         post signature

4 kommentarer:

 1. Nydelig:)Sånn hadde vi det sist helg da min mann var ute og reiste med jobb:)Så utrolig gøy når de mennene kommer hjem igjen:)banan i håret he he:)God helg:)

  SvarSlett
 2. Hei, hei, kjenner meg igjen i den beskrivelsen ja ;-) Tjohei! Men slike dager er ganske herlige, ikke sant?! Skjønne lykter! Det var smart! Ha en videre deilig ettermiddag & kveld ♥

  SvarSlett
 3. Nydelige lykter!♥ Høres koselig ut! Og akkurat så kavete at det er utrolig digg når klokken blir leggetid for de små:) Ha en herlig kveld! Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Så utrolig søte de glassene var!! Takk for inspirasjon, tror jeg skal fiske opp det glasset jeg kastet i søpla og lage noen lykter jeg også:) Kos deg i sofakroken i halvåtte tiden i kveld da:)

  SvarSlett