fredag 23. april 2010

Drømme seg bort fredag

Fiiiiin fredag! 
Jeg sitter og drømmer om en fredagskveld med min kjære i denne sofaen jeg. Nå som vi har fjernet døren og frigjort en vegg i stua har vi endelig plass til ny sofa og jeg har bestemt meg for at det blir denne hjørnesofaen fra Ektorp med to trekk. Grått og hvitt. Det finnes mange fine sofaer der ute men denne er fin, billig og barnevennlig. perfekt for oss.
Dessverre må jeg nøye meg med å drømme noen mnd til. Nå i vår/ sommer må vi legge pengene i uteprosjektene våre. Skal si pengene flyr når man skal male hus, bygge levegger og gjerder, legge beleggningsstein, sette opp hekk, kjøpe planter og gjerne litt nye hagemøbler og stæsj...puh. En ting om gangen. 
Men når høsten kommer og vi trekker inn igjen DA blir det ny sofa på mor. Og kanskje litt annet småstæsj? Disse lampene feks.

Har store planer om å male salongbordet og tv-benken vår hvitt, men der må nok mannen bearbeides en "smule". Han synes visst eik er helt fint. :(

I kveld skal jeg på kino med en venninne og se Remember me. Og i den anledning kan jeg rett og slett ikke la sjansen gå i fra meg til å vise frem et bilde av Robert Pattinson.
Kun i informasjonsøyemed selvsagt. Jadda...

Og med det sier jeg 
GOD FREDAG!
post signature

8 kommentarer:

 1. KOSE deg på kino! Høres kjempekos ut!! Og du, Ektorpen er bare strålende. Det at trekkene kan vaskes, det er gull for oss med smårollinger... Går hardt for seg i sofaen noen ganger ;-)- i går var det is i halve sofaen... Er jo ikke "lov" å spise i sofaen, men orker ikke være sånn megastreng heller. Må bare ha barnevennlige møbler med barn i huset, sånn er det bare :-) Tror nok det blir hjørne-Ektorpen på oss også snart... Håper jeg :) Ha en finfin dag videre! Klem

  SvarSlett
 2. Hei..jeg har ektorp i tv/lekerommet og synes det er genialt og lettvint å bare vaske trekket eller bytte ut..Anbefaler den altså! Ha en koselig dag videre!

  SvarSlett
 3. Hi hi - alltids lov å bedrive litt bilderesearch før film ja! ;)

  Sofaen er kjempefin og trekket er superpraktisk. Har en ektorp 3-seter i det mørke trekket selv og er kjempefornøyd! Sofaen står foreløpig lagret hos mine foreldre frem til vi plutselig får kjøpt hus! :)

  GOOOD HELG!

  SvarSlett
 4. Flott sofa, alltid lov å drømme seg bort litt :) som regel alltid noe en har lyst på :) Den filmen har jeg også planer om å se, den virker så utrolig bra :)
  Kos deg på kino, klem Anne Mai

  SvarSlett
 5. Kose deg på kino i kveld. Den kunne jeg godt tenke meg å se jeg også! Kanskje til helga...
  Ektorper er flotte sofaer - skjønner godt at du drømmer deg bort. Å holde på med utearealet er absolutt ikke billig nei.
  Vi burde gjort mye hos oss, men det er litt umoitverende å legge mye arbeid og ikke minst penger i noe vi snart skal selge.

  Ha en fin helg,
  klem,I

  SvarSlett
 6. fin sofa;) vi er veldig fornøyd med to seteren oppe på loftet med grått trekk...
  god helg. høres gøy ut med kino!!
  klem

  SvarSlett
 7. kjempefin sofa:)tusen takk for dine ord hos meg.Det varmet virkelig:)

  SvarSlett
 8. Hei Hanne Mette:)

  Ble så glad for det fine du skrev om kjøkkenet vårt:)
  Veldig koselig med sånne tilbakemeldinger....!

  Den gråfargen på sofaen var veldig fin, og sikkert anvennelig med små barn.
  Selv kjøpte vi Newport hjørnesofa på Home & Cottage i fjor. Den er beige, og huff, det er ikke veldig praktisk ser jeg nå...
  Men gud så deilig det er å ha en stooor sofa å kose seg i;)

  Vet alt om at penger flyr når man holder på med hus. Kjedeligst er det med de man ikke "ser" at man har brukt. Grunnarbeid osv.. men det må jo til for at de skal bli bra:)

  Vi ble hjemme fra hytta, den er ikke isolert, så med 0 grader på nettene, er ikke det noe særlig med små barn...
  Vi tar det igjen når varmen kommer;)

  Nyt helgen da,
  klem Kjersti

  SvarSlett