torsdag 22. april 2010

I dag har jeg og minsten gått en tur til byen sammen med en venninne og hennes lille frøken. Sol og nydelig vær og det må nytes. 
Jammen ble det ikke ny kaffeboks på meg også. Denne fra Åhlens har jeg kikket på lenge. Liker kjempegodt det enkle designet. Lattekoppen er fra porsgrunn porselen og er en av de tingene vi bruker mest  i kjøkkenskapet. De er veldig anvennlige og kan brukes til alt uten asjetten! Frokostblanding, taco, godis osv...
En interiørpotet!

Lille rødtoppen min er tilbake  i godt gammelt superhumør! Han har slitt med tenner i det siste, men i dag har han vært en helt annen gutt så jeg satser  på at det er bedre nå. 
Når han er på godt humør er det lettere for meg å få gjort litt også. Nå har jeg gått igjennom ungenes sommertøy fra i fjor og jammen er det ikke mye som passer. Det er bra for det er jammen nok som må kjøpes inn uansett. 
Jarle fikk gjort mye i stua i går så nå er døra tettet igjen på den ene siden. Vår supergreie elektrikernabo skal legge opp ny kabel til TV og så er det maling som står for tur. 
Juhu!
Ha en fin ettermiddag alle sammen. Vi skal ha pølsegrilling på verandaen. :)

Klem fra Hanne Mette
post signature

10 kommentarer:

 1. Hei igjen..Åhlens har mye fint ja. Elsker boksene deres til alt mulig. Skaffet meg sist den diskmedel-boksen. Kjøpte også noen skåler tidligere på Kremmerhuset, som jeg bare måtte kjøpe inn flere av fordi det hele tiden ble tomt for dem, de ble jo brukt til alt! Men det er jo bra, da har man jo gjort et godt kjøp :-) Hadde en nydelig tur idag, kunne bare gått og gått, men 4-åringen fikk litt vondt i benet...hehe..huffoghuff..Ha en fin kveld da!!

  SvarSlett
 2. Fin kaffeboks du fant deg på turen :) de har mye fint der på Åhlens må jeg si, farlig butikk å gå inn i, du finner somregel alltid noe :)

  SvarSlett
 3. fin kaffeboks. og masse kjekt å se her siden sist!!
  høres kos ut med pølsegrilling!
  klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin kopp & kaffeboks! Alltid noe fint på Åhlens. Du gleder deg til høye heler & Sex & the City du og ja :) Det blir SÅ moro!!
  Ha en kos kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Nå MÅ jeg få tatt meg en tur på Åhlens en tur... men tiden strekker jo IKKE til lenge.! Får skikkelig følt på tidsklemma her for tiden..

  Så herlig gutten din er, kjekt når humøret er på vei tilbake.. Her sliter lisja med tenner også, hadde jo bare 2 inntil forrige søndag (hun er 15 mnd) og tror du ikke det at MANGE er på vei nå eller? hihi, jaja... blir nå ferdig med det snart da.. forhåpentligvis :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempefin boks!Og skjønn liten gutt:)

  SvarSlett
 7. Kjempefin boks, og for noen herlige bilder av skatten din! Smelte...

  Har en liten ting på bloggen min hvis du vil ha den ;o)

  Ha en fin kveld
  klem,I

  SvarSlett
 8. Så herlig han er, lille sukkerklumpen din:)
  I kveld har jeg sett på video fra Lukas var nyfødt og frem til nå. Hadde nesten glemt hvor liten han var...

  Kjempefin boks:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 9. Fine bilder, både av boks og gutt:-)Håper dere hadde en fin grillstund på verandaen, her ble det pølser og stekepanne. Gutta var happy med det.

  Nattaklem

  SvarSlett
 10. Ja den kaffeboksen var stilig!! Helt nydelige bilder av gogutten din -han ser riktig så fornøyd ut! Pølsegrilling ble det her også i går. Digg.

  Ønsker dere en strålende helg.
  Klem

  SvarSlett