søndag 6. mai 2012

Lyseblå sommerdrømmer

Lyseblått er sommerfargen over alle for meg. Og til tross for at det strengt tatt er iskaldt ute så skinner sola og vi har holdt på i hagen i hele dag med terassevasking og planting. Sommeren kommer snart.♥ I mellomtiden får dere noen lyseblå detaljer fra Huseby heimen. 
Hortensia fra hagen, servise i blå nyanser, nyvasket sengetøy og en liten fisk som skal henges på knaggen ved inngangspartiet etterhvert.
Jeg gleder meg til sommeren og det er jo det som er halve moroa. Å drømme om sol, varme og lange kvelder i hagestua. ♥ Når den enelig kommer er den stort sett kald, forblåst og våt likevel. 
Nei nyt våren når vi fremdeles kan være optimistiske og drømme om den perfekte sommeren!

Har du forresten vært innom Dagens Interiør? Et inspirerende online magazine verdt en titt. Her kan du nå se noen bilder fra Huseby heimen også. Gøy! :)
 
post signature

12 kommentarer:

 1. Nydelige bilder,elsker den lyseblå nyansen,vakkert:)
  Forsatt fin søndag til deg!

  SvarSlett
 2. Lyseblått er nydelig - og har inntatt stuen her.:) Her er det også beinkaldt i dag, men forhåpentligvis er det ikke mange ukene til sommer! Ha en kjempefin søndag!:) Klem Heidi

  SvarSlett
 3. Enig med deg, forventningene er halve gleden! Som vestlending på Østlandet får jeg meg sjelden til å klage over været, siden det som regel er bedre enn hva jeg er vant med vestpå ;) Ha en fortsatt super søndag! Klemmer

  SvarSlett
 4. Den herlige, kriblande forventninga våren gir er jo som ein vitaminpille i seg sjølv :) Elsker det! Her er det også kaldt i lufta, men varmt og godt i sola. No har eg kosa meg på terrassen og samla frekner.

  Fortsatt fin søndag ønskes deg og dine i lyseblå og fine omgivelsar.

  Klem Eli

  SvarSlett
 5. nydelige blå detaljer du viser, til å bli våryr av:-)

  SvarSlett
 6. La oss drømme om den perfekte sommer:-) en gang må vi jo få den? Nydelige bilder, igjen! Jeg laget sjokoladekaken din her om dagen. Din bunn og min egen glasur (som jeg ikke klarer å bytte ut, fnis). Den kakeoppskriften der, Hanne Mette - OH MY! Aldri smakt ferskere og deiligere sjokoladekake. Gjestene var over seg av begeistring. Lovely! Takk for at du delte. Nyt siste rest av helgen. Klemmer

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder!! Jeg er veldig glad i blå jeg også:)
  Hortensia - kan den overvintre ute? Vanskelig å stelle er lettstelt? Jeg eier ikke grønne fingre men synes det er veldig koselig å stelle med hagen:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 8. Så nydelige blåtoner hos deg...
  Perfekt i den sørlandsidyllen du bor i ;)
  Jeg har lite med den fargen selv, men på hytta i Mandal har vi lyseblått!
  Jeg kjøpte forresten min aller første Hortensia før helgen.
  Står inne foreløpig, men skal få komme ut så snart det er slutt på kuldegradene!
  Takk for din glade kommentar inne hos meg :)
  Nå skal jeg så klart titte i magasinet -kult at du er med ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 9. Hei hei. Så vakre bilder, og elsker også den fargen. Her har vi prøvd å male hus hele helgen, men fryktelig irriterende med de regndråpene som til stadig kommer!! Vi kysser fingrene for en bedre sommer i år, både hos dere og her. Fjorårets var vel ikke mye å skryte av. Ha en fin kveld, og ukestart i morgen :) klem klem

  SvarSlett
 10. Hei Hanne Mette, elsker bildene og fargene du viser i dette innlegget;)

  SvarSlett
 11. Hello here,
  Neat publish! I feel an obligation to heart fully thank you for your effort throughout the website.

  SvarSlett
 12. Så fint med lyseblått hos deg- og så flinke dere her- terrassen trenger en vask her også;) Håper du får en fin våruke;)

  SvarSlett