onsdag 27. oktober 2010

God kveld alle sammen!
I kveld viser jeg dere noe av det jeg ønsker meg fra Ikea. Vi skal fornye stua  i stua. Både hjørnesofa, et større bord bord, flere lammeskinn og nytt hvitt trekk til lenestolen står på handlelista. 

Gårsdagens Ikea-handletur gikk veldig greit og vi fikk tak i så mye fint til den nye barnehagen! Etter 5,5 timer effektiv shopping var til og med jeg ganske sliten så det er ikke noen bråhast med neste Ikea-tur, men at det var en alright dag på jobben er det ingen tvil om. ;) 

En annen grunn til at jeg viser lånebilder i dag er at jeg fremdeles ikke får til å laste opp bilder til bloggen til tross for at jeg har kjøpt ekstra lagringsplass. Åffår då då????? 
Blir veldig irritert når ting ikke funker altså.

Fortsatt fin kveld alle sammen!

post signature

11 kommentarer:

 1. Så kjipt med denne bildebegrensningen!! Du får sende meg noen bilder så legger jeg ut for deg på siden min... ha, ha.. Håper du finner en løsning for du tar så mange nydelige bilder.

  Fine IKEA ting du viser frem, hørtes forresten ut som en helt super deg på jobb!! Jeg og min kjære var på IKEA mandag kveld. Kjempe flott var det!! Og tipper det ikke blir lenge til neste besøk.

  Ha en fortsatt fin uke på jobben, Klem

  SvarSlett
 2. Kjempefine ting fra IKEA! Det er mye jg har lyst på derfra,men når de endelig er kommet i nærheten klarer jg faktisk å begrense meg! Har foreløpig bare vært og tittet! Kjøpte ikke en gang telys!! God natta til deg & strålende jobbe dag i morra! Snart helg nå!! Klem

  SvarSlett
 3. Så spennende med fornying;) Jeg har store planer om å kjøpe inn saueskinn og reinsdyrskinn direkte fra et pelsberederi-de kan jo brukes overalt;) Så rart med bildene- kanskje det tar litt tid før det går i orden-evt så kan du prøve å slette noen innlegg med bilder- jeg har slettet noen gamle innlegg som jeg ikke var så fornøyd med unansett- og da kan jeg slette bildene fra picasa i samme slengen. Håper det ordner seg!!

  SvarSlett
 4. Flotte ting fra IKEA og snakk om topp arbeidsdag. :)
  Jeg tenkte meg på IKEA en av dagene hvor jeg skal titte på litt nødvendig og mye unødvendig :P Nå har jeg akkurat tatt huset, så jeg er klar for helg, på en onsdag/snart torsdag..

  Natta

  SvarSlett
 5. Det tar gjerne bittelitt tid før google aktiverer den nye plassen! :-9 Idag regner jeg me det blir ok! Så mye fint du skal ha i stua, den sofaen er kjempegod. Vi har 3 seteren!

  Ha en fin dag!
  Klem J

  SvarSlett
 6. For en deilig dag på jobb:)
  Er super fornøyd med det nye trekket til karlstaden! Sofaen holder seg mye finere i formen og fasongen med det trekket fremfor de andre. Er litt tykkere stoff! Anbefales:)
  lykke til med stuefornyelsen og bildene!
  Klem fra meg
  Ps:zumba med meg ikveld;)

  SvarSlett
 7. Å nei, så innmari kjedelig med bildene!!! Sånt er bare ubeskrivelig irriterende! Alle disse tingene står på min liste også :) Klemmer

  SvarSlett
 8. Vi har også stua full av goodies fra Ikea, og enda er det masse jeg ønsker meg :)
  Messe lekkert på ønskelista di også.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 9. Masse fint!

  Det lammeskinnet har vi også :)
  Ser nå at jeg skulle ha kommet med "min" utfrordring til deg tidligere, men det ligger altså en utfordring til deg inne hos meg.

  klem

  SvarSlett
 10. Flotte IKEA ting:) Jeg har Ludde liggende rundt om kring i hele huset. Tror jeg må ut å hente hjem noen flere snart. Det er jo så deilig nå som vi kan ta oss en kveldtur på IKEA:)

  Ha en fin dag!

  Janne:)
  http://threeboys.blogg.no

  SvarSlett
 11. Jeg visste ikke at det var bildebegrensing på blogspot en gang. HVordan vet man hvor mye lagringsplass man har igjen?

  SvarSlett