søndag 31. oktober 2010

Skremmesøndag og frustrasjoner


Oktober i bilder

 Endelig tilbake. Det tok sin tid men nå kan jeg i alle fall laste opp bilder til bloggen igjen.
Nå mangler jeg bare kameraet mitt så er jeg for alvor tilbake i bloggemodus.

Den første uken på jobb har gått over all forventning. Trives så langt kjempegodt og jeg føler at det har gått greit på hjemmebane også. Men det må prioriteres og det blir naturlig nok mye mindre tid til blogging i denne nye tilværeslen, men slapp av, jeg forsvinner ikke. Alt for glad i bloggen og blogglandia til det.

I dag er det Halloween!
Min lille Spiderman og heks gleder seg. Jarle har skjært ut gresskarlykt og på bordet står en stor kurv full av godis til de små gjestene som kommer i kveld.

I morgen reiser min kjære mann på HV øvelse og jeg vet ikke hvor jeg skal begynne i min avhandling om hvor utrolig idiotisk teit ordning dette er. Jeg mener, voksne menn med et liv som må legge alt til side for å løpe rundt i skogen og leke krig i en uke! 
For oss som for så mange andre er dette helt krise. 
Jeg uten lappen, i ny jobb og ungene i barnehage i nabobyen.
Jaudå...
Heldigvis har jeg verdens greieste svigerforeldre som trår til så det ordner seg men det er jo ikke alle som har det.

Ha en super søndag alle sammen!
post signature

17 kommentarer:

 1. herlig collage!

  lykke til som alenemor til uka! er så enig med deg at dette er tullete greier!

  nyt dagen

  klem beate

  SvarSlett
 2. Så fin collage! Love it!
  Lykke til med uken som kommer!
  Ha en fiiin søndag. God klem

  SvarSlett
 3. Oida, blir en teit uke. Men godt du har hjelp!!

  Håper uke ikke blir så teit, men en god en. :)

  SvarSlett
 4. Hei Hanne Mette! Så flott at jobboppstarten har gått bra! Vet du, mannen min skal også på rep i morgen, i heimevernet! Han skal til Kongsberg. Vi skulle bodd litt nærmere hverandre, så kunne vi slått oss sammen en ettermiddag:) Håper dagene de er borte går fort! Nå får vi komme oss avgårde, her venter to besøk i ettermiddag:) klem fra silje.

  SvarSlett
 5. Godt å høre at første jobbuka di har vært så bra!! Nydelig collage som alltid på månedsslutten her hos deg. Herlig og fargerik!!
  Lykke til til uka, håper det ikke blir alt for mye stress for deg!!
  Goklem fra Marie

  SvarSlett
 6. Så flott collage, og masse lykke til i uken som kommer, godt at dere har snille svigerforeldre... For det er ikke alltid bare bare å få ting til å gå opp....
  klem victoria

  SvarSlett
 7. Nei skrekk og gru;) Det er nok greit med lappen ja- jeg var noen og tyve da jeg tok min- så jeg var sent ute sammenlignet med de fleste. Min mor tok den i voksen alder sammen med ei venninne- og det var nok litt skrekk og gru det også..ho rygget ned postkassa vår engang kan jeg huske;)
  Håper det går greit å være alene- de burde heller hat HVøvelser som gikk ut på at man vasket ned husene til hverandre- det hadde vært veeeldig nyttig;)

  SvarSlett
 8. Jeg deler din frustrasjon ang. løping rundt i skogen da de fleste faktisk har et fullt liv å ta fatt i..Helt idiotisk synes jeg. Har selv en mann som stadig blir kalt inn til øvelser,og som regel klarer vi å lure oss unna..*hysjhysj*
  Teit er det iiallefall..
  Lappen ja.. Her er det jeg som har lappen og ikke mannen*ler* Jeg tok den for ett år siden, og nå som den er i lommeboka kunne jeg ikke klart meg uten..
  Rart og litt "dumt" hvor raskt man gjør seg avhengig av noe,sant?

  Jeg elsker kollasjene dine.. Så mange vakre ting satt sammen til ett bilde.
  FLINKA :)

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 9. Så koselig collage, med flotte bilder!! Flink du er!
  Så kjekt å høre at første uken i jobb har gått fint, men skjønner godt at du er frustrert med tanke på uken du har foran deg...

  Kan ikke annet enn å ønske deg lykke til!
  Klem!!

  SvarSlett
 10. Hei:)
  Så bra at det har gått fint på jobben:)
  Fin oktober i bilder!

  Håper det går fint som "aleinemamma" ei lita uke:)

  Klem Beate

  SvarSlett
 11. Oi, ser for meg at du har litt av et pusslespill kommende uke. Ja da er det godt med snille foreldre og svigerforeldre.

  Fiin fiiin collage, Hanne Mette.
  Ønsker deg en strålende uke.
  Klem

  SvarSlett
 12. I love this mosaic! Happy new week. xx

  SvarSlett
 13. Helt enig. Tullete å løpe rundt i skogen sånn når man er ferdig med tjenesten for mange år siden, og har familie & jobb og ta vare på. Mannen min slapp faktisk hele førstegangstjenesten fordi han var fotballspiller, og måtte spille kamper for Start, så vi har heldigvis ikke det styret nå. Men jeg stemmer for avskaffelse av rep øvelse!!! Tenker nok du har litt av et puslespill nå på morgenen med tre barn, jobb etc... ser for meg kaos hos oss når jeg neste år får det på samme måte. Så trenger nok noen rutinetips fra deg da!! kos deg i kveld. klem fra meg

  SvarSlett
 14. fiineste spiderman og heks!!!eller nest fineste heks etter lillemor altså,hihi!vil åsså vææe kummel mamma sa ho og da måtte ho jo få bli m!!
  uken vil gå så fint atte,og jeg er jo her vettu=)

  SvarSlett
 15. huttetu det hørtes hektsik ut. mange som skal på HV øvelse denne uken ja. Heldigvis ble min mann aldri med i HV. Det kan jeg love jeg er glad for. :)
  Lykke til med puslespillet. Gled deg til lappen, det letter det hele littegrann iallefall.

  Klem fra nabobygda:)

  SvarSlett
 16. Godt å høre at første uka har vært bra i alle fall!!! Bra du har hjelp den neste uka da, hørtes ut som det kunne blitt veldig vanskelig om ikke...
  Håper på ei fin uke for deg!!!!
  Klem Annette

  SvarSlett
 17. Jeg beundrer deg jeg.. Du er så flink! Jeg klarer bare ikke forestille meg meg selv meg tre barn og så godt humør som deg! Enkelte dager blir jeg utslitt bare av å være "meg selv". Stå på kjære deg, du er god og flink på en gang! Et godt forbilde.

  Klem fra Cecilie :-)

  SvarSlett